Newborn shoot

De Newborn shoot vind plaats in de eerste 3 weken na geboorte (uitzondering voor prematuur geboren baby's). De shoot vind plaats bij u thuis in de woonkamer/keuken. Als fotograaf neem ik alle benodigdheden voor de fotoshoot mee. Denk aan de kleden, kleertjes, lampen, fotocamera. Wanneer u een wens voor een bepaalde kleur heeft dit graag aan geven vooraf aan de shoot zodat ik hier rekening mee kan houden.

Ik spreek de fotoshoot het liefste in de ochtend af. Ik vraag jullie om de baby in de ochtend even in bad te doen en nadien te voeden. Zodat we na het voeden kunnen starten met de fotoshoot. In het contact die wij hebben voor de fotoshoot heb ik gevraagd een warme ruimte te creĆ«ren (23-24 graden). Dit omdat de baby minder kleren draagt dan normaal en de warmte juist wel nodig heeft. 

Graag op de foto met broertjes/zusjes/papa en mama? het kan allemaal!

Loveshoot

Samen met je geliefde op de foto? Voor de fotoshoot spreken we af op een mooie locatie. Denk hieraan een bosrijk gebied, bij het water of een andere locatie. In de lente/zomer heb ik de voorkeur om af te spreken bij het avondlicht. Het avondlicht geeft een romantische sfeer aan de foto's.

Welke kleding kan ik het beste aan doen? Houd het vooral erg bij u zelf. Maar mijn advies zou zijn om geen drukke printjes/teksten aan te doen en de kleuren vooral neutraal te houden.

We gaan voor een ontspannen sfeer tijdens de shoot. De spontane momenten tijdens de shoot zijn het aller mooist. 

Gezin shoot

Het jonge gezin vastleggen. Af en toe best een opgave. Maar het komt altijd goed! We spreken af op een mooie locatie waar we foto's kunnen maken.

Zorg voor matchende kleding. Net zoals bij de loveshoot raad ik aan om niet te drukken printjes/teksten aan te trekken. Hoe neutraler de kleuren hoe mooier het vaak is. 

In de shoot varen we mee in de gemoedstoestand van het kind. Hierdoor krijgen we speelse foto's met echte gemeende lachende gezichten.

Zwangerschap

U bent zwanger! we spreken af rond de 32-36 weken. Hierbij heeft u al een mooie ronde buik. Sommige vrouwen vinden het prettig alleen op de foto te gaan en sommige vrouwen willen samen met hun partner. Het kan beiden. 

Voor de fotoshoot heb ik enkele jurken beschikbaar voor de fotoshoot. Wanneer je hier geen gebruik van maakt vraag ik voor de shoot een mooi strak jurkje aan te trekken. Hierdoor is de buik mooi benadrukt.