Over mij

Hallo allemaal,

ik ben Marieke Oosterhuis en fotograaf bij Oosterhuis photography. Een uit de hand gelopen hobby waar ik ontzettend veel lol en plezier aan beleef. Zo begon het met het fotograferen van paarden. Na een aantal jaren de paardenfotografie te hebben uitgevoerd ben ik in 2016 de Newborn fotografie ingerold. Een babytje van een vriendin mocht ik fotograferen en ik was direct verkocht. Ik begon cursussen te volgen, materialen aan te schaffen en een betere camera te kopen. Vanuit daar is mijn voorliefde voor Newborn fotografie begonnen. 

Niet gek dat ik een aantrekking kracht had voor het fotograferen van kinderen. Naast het fotograferen ben ik verpleegkundige in het Universitair medisch centrum te Groningen. Heden ben ik mijzelf aan het specialiseren als kinderverpleegkundige. 

Ik woon al bijna mijn hele leven in Marum, een klein dorpje in Groningen. Afgelopen jaar heb ik een uitstapje naar de stad Groningen gemaakt. Maar nadat ik meer in Marum was te vinden als in Groningen, ben ik eind 2019 weer terug verhuisd naar Marum. Ik woon hier op dit moment samen met mijn katten Pixel en Flair. 

De afgelopen jaren ben ik mij blijven ontwikkelen als fotograaf. Zo fotografeer ik de laatste jaren ook verliefde koppels, gezinnen, huwelijken en geboorte en afscheid. 

Wil je meer weten, of iets aan mij kwijt?
zoek even contact met mij, ik hoor graag van je.


Liefs Mariekeā™„