" De fotoshoot bij Marieke was super leuk om te doen. De sfeer was heel ontspannen en ze had van tevoren een duidelijk beeld leuk voor ons was qua foto's. Dit zorgde ervoor dat er prachtige foto's zijn gemaakt mede door haar eigen creativiteit en originaliteit. Ze is snel met het resultaat, wat ook altijd super fijn is als klant. Daarnaast is Marieke een lief persoon en straalt veel enthousiasme en plezier uit tijdens een shoot! "

Yvette vd Molen

" Wij hebben een fijne ervaring gehad met fotoshoot.. wij vonden het fijn is dat jij ons gewoon laat zien met de voorbeelden hoe wij dan moeten doen met onze houding."

Cindy Pol

"Erg fijn en snel contact vooraf aan de geplande fotoshoot. Gaf tijdens de shoot op een prettige manier advies en kwam ook met leuke ideeën. Na de shoot super vlot met de levering van de prachtige foto's!"

Lydia Kuipers-Kremer 

"Super leuke ideeën tijdens de zwangerschapshoot. Nam alle tijd. Foto's konden we ook erg snel thuis terug zien. Later een newbornshoot, nam onze wensen mee. Veel geduld. Leuk met kinderen. Straks nog een keer een familie shoot, kijk er naar uit".

Janine Buiter

" Vorig jaar heeft Marieke ons mogen shooten in de ziekenhuisperiode, rondom de geboorte van de tweeling. Een heel warm en fijn gevoel gaf ze ons. Wij gaven aan niet gemaakt op de foto te willen, en hier werd absoluut gehoor aan gegeven. Ze liet ons lekker ons ding doen, en heeft juist de spontane momenten vastgelegd. Wij zouden zeker terug komen! "

Janine Carolus